Geavanceerde touchscreen

Geavanceerde touchscreen

 

 

Contact vismec

Nieuwe geavanceerde touchscreen voor Vismec drogers


Onlangs hebben we onze nieuwe Vismec honeycomb drogers ontvangen. Deze drogers zijn uitgerust met een nieuwe geavanceerde touchscreen besturing die het droogproces vereenvoudigen en de operators van veel bedieningsgemak voorzien. Verschillende klanten werken hier al mee en wij hebben ze nu ook op voorraad in onze showroom.

Naast de oorspronkelijke voordelen van de honeycomb techniek zoals een grote energiebesparing en weinig onderhoudskosten, is nu ook de geavanceerde touchscreen bediening een belangrijk onderscheidend vermogen.

Met gemak kan er een standaard materiaal gekozen worden of een specifiek materiaal kan aangemaakt worden. Beveiligingen tegen over- of onderdrogen kan eenvoudig worden ingesteld. Verder zijn er nog meer gemakken zoals een dagelijkse timer, capaciteitsmeter, temperatuurmetingen, vermogensinzichten, etc.

Met een Vismec industrie 4.0 supervisor systeem kan men de drogers ook monitoren, gegevens loggen en apparatuur instellen via de computer, tablet of telefoon.

Wilt u meer informatie, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

 

Neem contact op met één van onze adviseurs

Heeft u vragen en wilt u een passend advies voor uw situatie? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons.